MacMarketi syPhone BlackNote

Gönderen Konu: photoshopcs4 yükleme sorunu  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadirates

• MacBook4,1-Intel Core 2 Duo 2.1 GHz
  • Üye
  • *
photoshopcs4 yükleme sorunu
« : 10 Mart 2010, 00:39 »

Merhaba arkadaşlar;
photoshop CS4kullanıyordu mgeçen gün kendi uninstall'ından sildim tekrar yükledim ama açılmıyor.Açılı p biraz bekliyor ve açılmadan kapanıyor hata bile vermiyor.Çok zor durumdayım.Ne yapmam gerekir acaba?

teşekkürler...
« Son Düzenleme: 12 Mart 2010, 20:46 Gönderen: kadirates »

Ercan Eras

• Bayramınızın Şeker Tadında Geçmesini Diliyorum...
  • Genel Moderatör
  • Üye
  • *
Ynt: photoshopcs4 yükleme sorunu
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2010, 10:29 »

Hata bildiriminin resmini çekip ekleseniz, ya da en azından hata mesajını yazsanız bir fikir edinme şansımız olurdu. İşletim sisteminiz, photoshop sürümünüz ve hatanın ne olduğunu bilemediğimiz şu noktada çözüm sunabilmek için biraz müneccim olmamız gerekiyor.

Mesela bu cevabımı okurken, kendi mesajınızın solundaki kullanıcı adınızın hemen altında yazanları da okuyuverin ;)
PowerMac G5 Quad 2.5
23" Apple Cinema HD
MacOS X 10.5.8

kadirates

• Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 12 Mart 2010, 20:49 »

bugün tekrar denedim adobe'un CS4 serisini açmıyor.galiba beni engellediler başka bişey düşünemiyorum artık..

Ercan Eras

• Bayramınızın Şeker Tadında Geçmesini Diliyorum...
  • Genel Moderatör
  • Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2010, 11:12 »

Photoshop'u bilgisayarınızd an kaldırmadan önce Help menüsünü ziyaret edip  Deactivate komutu verdiniz mi?

Galiba beni engellediler şüphenizden illegal kopya kullandığınız fikrine kapıldım. Kopya uygulamalarda yaşanabilecek aksilikler öngörülemez dolayısyla çözülmesi zordur.
PowerMac G5 Quad 2.5
23" Apple Cinema HD
MacOS X 10.5.8

kadirates

• Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2010, 13:31 »

Photoshop'u bilgisayarınızd an kaldırmadan önce Help menüsünü ziyaret edip  Deactivate komutu verdiniz mi?

Bundan haberim yoktu teşekkürler öğranmiş oldum.

Programları adobe'un sitesinden indiriyordum ama 10dan fazla indirdim hatta daha fazlada olabilir.Ama programlar tam açılmadan kapanıyor.CS3 serisini yüklüyorum umarım çalışır..

teşekkürler..

PENTA

• Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2010, 13:41 »

Programları adobe'un sitesinden indiriyordum ama 10dan fazla indirdim hatta daha fazlada olabilir.Ama programlar tam açılmadan kapanıyor.CS3 serisini yüklüyorum umarım çalışır..

teşekkürler..

Tüm kalintilarini silip tekrar yüklediginde hic bir sorun yasamazsin. Programi kaldirirken appzapper falan kullan. Cünkü hic bir program yasal olmaya kopya kullansan dahi en azindan seni konu hakkinda bilgilendirir, direkt olarak programi sonlandirmaz. Bence senin problemin baska.
MACPRO
-Intel® Core™ i7-975 Processor Extreme Edition (8M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI)
-Dominator DDR3 2000MHz CL8
-HD OCZ SSD Vertex 120GB + 4TB HDD
-Apple Cinema 30

kadirates

• Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2010, 20:35 »

CS3 serisini kurdum çalışıyor şimdi.

CS4'ü de silerken programların kendi uninstall'ından kaldırdım adobe'un bütün eklentilerini ve programlarını temizleyip yeniden kurdum açılmadı.Hala olmuyor ilginize teşekkür ederim..

mufafa

• Üye
  • *
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2010, 14:20 »

Adobenin sitesinde CS3 ve CS4 tüm bileşenlerini silen bir script var. önce onunla bilgisayarı temizle. (tabi sen sadece CS4 silmelisin)
daha sonra adobe license recovery diye bir program var onu çalıştırıp terminal ekranındaki yönergeleri 'Dikkatlice' takip et. çalışması lazım.
dikkatlice diyorum çünkü bir yerde sorduğu soruya enter diye devam edince program işlemi durduruyor, no yazmak gerekiyor...

ugurcuk

• öğün, çalış, güven!
  • Üye
  • *
« Yanıtla #8 : 17 Mart 2010, 02:16 »

teşekkürler..

30 günlük lisans iznini veren dağıtımını mı kullanıyorsunuz?
Computer components are considered Demonic Masonic.